Ούρλιαζε η Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο για τη δήμευση του σπιτιού της!

Η πρόταση της εισαγγελέως για δήμευση του ακινήτου προκάλεσε την έκρηξη της, με φωνές και ουρλιαχτά!


Ούρλιαζε η Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο για τη δήμευση του σπιτιού της! | to10.gr

Έξαλλη έγινε η Βίκυ Σταμάτη ενώπιον του δικαστηρίου μετά την πρόταση της εισαγγελέως για δήμευση του ακινήτου 68 τ.μ., στο οποίο διαμένει στο Χαλάνδρι. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ζητάει την αποδέσμευση του συγκεκριμένου σπιτιού, κάτι που εξέφρασε με έντονο τρόπο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την ακρίβεια με φωνές και ουρλιαχτά!

Αφού έλαβε το λόγο, μετά το συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκουση, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο που έχει να δώσει στο παιδί της και μετά την ερώτηση της προέδρου εάν όντως έχει δεσμευθεί, η Βίκυ Σταμάτη τόνισε σε έντονο ύφος: «Φταίτε, δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο».

Ιδού οι χαρακτηριστικοί διάλογοι:

Πρόεδρος: Μην φωνάζετε…θα περάσετε έξω…

Βίκυ Σταμάτη: Γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω; Εγώ σταυρώνομαι…

Άκης Τσοχατζόπουλος: Μας ενοχοποιείτε άδικα…

Ραγκούσης (συνήγορος Βίκυς Σταμάτη): Αυτή η γυναίκα θα βρεθεί στο δρόμο;

Και συνέχισε η Βίκυ Σταμάτη, σχεδόν ουρλιάζοντας: «Ειναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο, πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών…. «.

Και πρόσθεσε: «Με συλλάβατε, παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλό μου! Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό (σ.σ προσκομμίζοντας στην έδρα ένα χαρτί…που αφορά -σύμφωνα με τους δικηγόρους- την πρώτη κατοικία, η οποία δεν μπορεί να δημευθεί)».

Πρόεδρος (προς την γραμματέα): Σημειώστε τις απειλές της κατηγορουμένης.

Σταμάτη: Εγώ έχω δεχθεί απειλές, και αυτές θα ειπωθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο