Ξεκινάει σήμερα το συνέδριο «Αττική Σε Κρίση»

Ξεκινάει σήμερα το συνέδριο «Αττική Σε Κρίση»

Τριήμερες εκδηλώσεις για το αποτύπωμα της κρίσης στην πόλη της Αθήνας από τον Τομέα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Τις διεργασίες του ξεκινάει σήμερα το συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) με θέμα το αποτύπωμα της κρίσης στον μητροπολιτικό χώρο της Αττικής. Ύστερα από μία σειρά προσυνεδριακών εκδηλώσεων, οι κύριες διεργασίες θα καταλάβουν το […]

Τριήμερες εκδηλώσεις για το αποτύπωμα της κρίσης στην πόλη της Αθήνας από τον Τομέα Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Τις διεργασίες του ξεκινάει σήμερα το συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) με θέμα το αποτύπωμα της κρίσης στον μητροπολιτικό χώρο της Αττικής. Ύστερα από μία σειρά προσυνεδριακών εκδηλώσεων, οι κύριες διεργασίες θα καταλάβουν το προσεχές το κτίριο Αβέρωφ του ΕΜΠ, Πατησίων 42.

Το συνέδριο έχει πρόθεση σύμφωνα με τους διοργανωτές να προσεγγίσει τα φαινόμενα της κρίσης σε όλα τα επίπεδα του χωρικού σχεδιασμού, μέσα από ομιλίες πολλών ειδικών της χωροταξίας, της αρχιτεκτονικής και της πολεοδομίας.

Οι διεργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στον ιστότοπο του συνεδρίου. Μέρος του συνεδρίου θα έχει ζωντανή αναμετάδοση μέσω διαδικτύου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ