Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης δέκα άτομα που φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, όταν οι δράστες πέταξαν πέντε βόμβες μολότοφ προς το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα, δύο υπηρεσιακά και ένα Ι.Χ.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2.15 και στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με έξι οχήματα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, οπότε και αποχώρησαν οι δυνάμεις της Π.Υ.

Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Ειδικών Φρουρών

Από την επίθεση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο, όπως σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος «οι κουκουλοφόροι είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση».

«Ο συνάδελφος σώθηκε επειδή μπήκε στη θωρακισμένη σκοπιά. Είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση. Πέταξαν μολότοφ στον φρουρό και στο γκαράζ για να πάρει φωτιά όλο το κτίριο» είπε ο κ. Μαυροειδάκος, ο οποίος εξήγησε ότι οι μολότοφ που πλέον χρησιμοποιούνται έχουν λάδι για να απλώνεται η φωτιά. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη, συμπλήρωσε και είπε ότι οι επιθέσεις στα ΑΤ έχουν γίνει καθημερινότητα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: kathimerini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ