Κορωνοϊός : Ενίσχυση μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης στο Χονγκ Κονγκ λόγω νέας έξαρσης

Κορωνοϊός : Ενίσχυση μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης στο Χονγκ Κονγκ λόγω νέας έξαρσης

Το Χονγκ Κονγκ θα μειώσει και πάλι από την Τετάρτη τον αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να μετέχουν σε δημόσιες συναθροίσεις, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για ένα κλιμακούμενο τρίτο κύμα μετάδοσης του κοροναϊού στην πόλη, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ, Κάρι Λαμ

Το Χονγκ Κονγκ θα μειώσει και πάλι από την Τετάρτη τον αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να μετέχουν σε δημόσιες συναθροίσεις, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για ένα κλιμακούμενο τρίτο κύμα μετάδοσης του κοροναϊού στην πόλη, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ, Κάρι Λαμ.

Η κυβέρνηση θα θέσει ως όριο τα 4 άτομα από τα 50 που ίσχυε σήμερα στις δημόσιες συναθροίσεις. Το όριο αυτό είχε επιβληθεί σε ένα δεύτερο κύμα εμφάνισης νέων κρουσμάτων κοροναϊού τον Μάρτιο. Ορισμένες εγκαταστάσεις, όπως τα γυμναστήρια και τα κέντρα τυχερών παιχνιδιών, θα πρέπει να κλείσουν για μια εβδομάδα, ενώ τα εστιατόρια θα μπορούν μόνον να κάνουν παραδόσεις φαγητού μετά τις 18:00 τοπική ώρα.

Το διεθνές οικονομικό κέντρο κατέγραψε σήμερα 52 νέα κρούσματα του φονικού ιού, στα οποία περιλαμβάνονται 41 τοπικής μετάδοσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, η υπό κινεζική κυριαρχία πόλη, έχει καταγράψει 1.522 κρούσματα νέου κορονοϊού, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα την είδηση ότι καταγράφηκε και 8ος θάνατος από την Covid-19 στην πρώην βρετανική αποικία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ