Επίθεση με τσεκούρι : Δεύτερη επέμβαση για τον 56χρονο – Τι λέει η οικογένεια του δράστη

Επίθεση με τσεκούρι : Δεύτερη επέμβαση για τον 56χρονο – Τι λέει η οικογένεια του δράστη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε χθες με τσεκούρι 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 56χρονος υποβλήθηκε την Παρασκευή σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε χθες με τσεκούρι 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 56χρονος υποβλήθηκε την Παρασκευή σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Κατά την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών αντίστοιχα που επίσης νοσηλεύονται στο «Παπανικολάου».

Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο , οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό.

Η 67χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ ΜΕΘ του Παπανικολάου.

Τέλος, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Τι λέει η οικογένεια του δράστη

Αποτρόπαιο και πρωτοφανές» χαρακτηρίζουν οι γονείς του 45χρονου που επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης με τσεκούρι, το έγκλημα που διέπραξε ο γιος τους και έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Απευθύνονται στα θύματα και τους συγγενείς τους, με τους οποίους είναι οι σκέψεις τους. Οι γονείς και τα αδέρφια του δράστη, τον έχουν διαγράψει και δεν βρίσκονται στο πλευρό του.

Οι γονείς του 45χρονου δράστη της επίθεσης με το τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης, δια του δικηγόρου τους Ζήση Βρίκου, θέλησαν να εκφράσουν την οδύνη τους για ό,τι έγινε.

Αναφέρουν πως οι σκέψεις τους είναι με όσους «εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας», ζουν δραματικές στιγμές. Δηλώνουν συντετριμμένοι και «αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης».

Όλη η ανακοίνωσή τους

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές.

Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μια τέτοια φρικαλεότητα.

Συντετριμμένοι.

Αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης.

Στεκόμαστε νοερά δίπλα σε όλους εσάς, και ενώνουμε τις προσευχές μας, με την ευχή να έχει αποφευχθεί το χειρότερο.

Προφυλακιστέος ο δράστης 

Προφυλακιστέος με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, που τραυμάτισε σοβαρά τρεις υπαλλήλους.

Ο 45χρονος που εισέβαλε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ οδηγήθηκε μετά τις 8 σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια και βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να μην είπε κουβέντα κατά την απολογία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο 45χρονος δράστης έδειχνε να είναι στα χαμένα, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή για επικοινωνία. Η όλη μεταφορά του εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης γινόταν με αναπηρικό καρότσι.

Ο 45χρονος άντρας δεν είπε κουβέντα σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ σε όλη την Ανακριτική διαδικασία διατηρούσε βλέμμα απλανές.

Ο ίδιος δεν συνοδευόταν από κάποιο δικηγόρο, ενώ η διαδικασία της Ανάκρισης πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε, χωρίς να έχει πρόθεση να συνεργαστεί και χωρίς να φαίνεται να δείχνει μεταμέλεια για την πράξη του.

Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ