Κορωνοϊός : Συνωστισμός αλλά και… μέτρα προστασίας σε αεροδρόμια και λιμάνια

Κορωνοϊός : Συνωστισμός αλλά και… μέτρα προστασίας σε αεροδρόμια και λιμάνια

Την ώρα που ο τουρισμός στη χώρα μας έχει ανοίξει, ενώ η κυβέρνηση επαναφέρει μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν έντονα

Την ώρα που ο τουρισμός στη χώρα μας έχει ανοίξει, ενώ η κυβέρνηση επαναφέρει μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν έντονα.

Συγκεκριμένα, οι εικόνα που επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χτυπούν καμπανάκι. Στις εικόνες, που δίνει στη δημοσιότητα το newsit.gr, φαίνονται πολλές δεκάδες ταξιδιωτών να περιμένουν για να περάσουν από τους ελέγχους και για να παραδώσουν τις αποσκευές τους.

Όπως φαίνεται όλοι ανεξαιρέτως φορούν προστατευτική μάσκα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Ωστόσο, δεν τηρούνται ούτε στο ελάχιστο οι αποστάσεις ασφαλείας.  

Ουρές και στο λιμάνι του Πειραιά

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από χθες και η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς όλο και περισσότεροι Αθηναίοι φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Και εδώ, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, όλοι οι ταξιδιώτες φορούν μάσκα υποχρεωτικά, ωστόσο αρκετές είναι οι καταγγελίες ότι στο εσωτερικό των πλοίων, πολλοί είναι εκείνοι που τις βγάζουν.

     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ