Μάχη με τις φλόγες σε Κεχριές και Αρχαία Ολυμπία

Μάχη με τις φλόγες σε Κεχριές και Αρχαία Ολυμπία

Στην Πελοπόννησο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεση των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες στις Κεχριές, με τη φωτιά να συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 300 πυροσβέστες με 86 οχήματα και 185 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Όπως επισημαίνουν οι πυροσβέστες, είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις εστιών ακόμα και μέσα στην έκταση που έχει καεί, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για επέκταση του πύρινου μετώπου και κίνδυνο κατοικημένων περιοχών.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Γραμματικό Ηλείας, που καίει σε χαράδρες και δύσβατη περιοχή. Για τον περιορισμό του μετώπου επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 45 οχήματα και 35 άτομα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ενεργό μέτωπο υπάρχει και στην Αρχαία Ολυμπία, σε δύσβατη περιοχή, με 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κάνουν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

Τέλος, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ