Στέφανος Χίος : Καρέ καρέ η απόπειρα δολοφονίας του

Στέφανος Χίος : Καρέ καρέ η απόπειρα δολοφονίας του

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο δράστης να έχει πλησιάσει, σχεδόν ακουμπήσει, στο παράθυρο του λευκού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο δημοσιογράφος και μετά πυροβολεί.

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου καταγράφεται μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία διακρίνεται και ο δράστης της επίθεσης.

Το εν λόγω υλικό, που έχει στη διάθεσή του ο ιστότοπος, Μακελειό έχει ήδη παραδοθεί στην αστυνομία.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο δράστης να έχει πλησιάσει, σχεδόν ακουμπήσει στο παράθυρο του λευκού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο δημοσιογράφος και μετά πυροβολεί.

Ο άνδρας που είχε στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ήταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε εχθές ο ίδιος ο Στέφανος Χίος στις Αρχές, χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Ο δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που απειλούσαν τον Στέφανο Χίο και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία.

Ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει με γρήγορες κινήσεις το αυτοκίνητο του Στέφανου να Χίου να πυροβολεί ενώ φαίνεται να ανοίγει η πόρτα του οχήματος και να βγαίνει έξω ο τραυματισμένος δημοσιογράφος.

Επίσης σημαντικό στοιχείο στην έρευνα θα παίξει και η σάρωση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των τελευταίων ημερών έτσι ώστε να εντοπιστούν και εκείνοι που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απειλούσαν. Όπως προαναφέραμε υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με τις απειλές που δεχόταν ο δημοσιογράφος.    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ