Άκης Τσοχατζόπουλος : Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού

Άκης Τσοχατζόπουλος : Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Άκης Τσοχατζόπουλος πάσχει από πνευμονία και, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υποβλήθηκε σε τεστ για κοροναϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό

Αρνητικό στον κοροναϊό ήταν το τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο πρώην υπουργός, Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής με πυρετό και αρρυθμίες.

Ο πρώην υπουργός πήγε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, είχε επαφή με το περιβάλλον και συνομιλούσε με τους γιατρούς, όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από πνευμονία και, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υποβλήθηκε σε τεστ για κοροναϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης είναι αγωνιστής, θα τα καταφέρει
Σε δήλωση προέβη η Βίκυ Σταμάτη μετά την επιδείνωση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η κ. Σταμάτη κάνει λόγο για ακόμη μια «δοκιμασία» της οικογένειας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα τα καταφέρουμε γιατί ο Ακης είναι αγωνιστής». «Επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα» επισημαίνει.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Σταμάτη:

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακή. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ