Αγάθωνας Ιακωβίδης : Θεσσαλονικιός και Ολυμπιακός

Αγάθωνας Ιακωβίδης : Θεσσαλονικιός και Ολυμπιακός

Ο ρεμπέτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της NET «Αθλητική Κυριακή» και μίλησε λίγο για Γιουροβίζιον αλλά πολύ για το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, τον τελικό του Γιουρολίγκα και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό

Θεσσαλονικιός και Ολυμπιακός δηλώνει ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης ο οποίος μετά την καλή εμφάνιση στη Γιουροβίζιον και την 6η θέση στην κατάταξη έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Ο Αγάθωνας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της NET «Αθλητική Κυριακή» και μίλησε λίγο για Γιουροβίζιον αλλά πολύ για το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, τον τελικό του Γιουρολίγκα και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό:

«Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Ολυμπιακός. Δεν είναι παράξενο. Είμαστε πολλοί Ολυμπιακοί εδώ πάνω. Αλλωστε δεν είναι μακριά η Αθήνα. Σε τρεισήμισι ώρες με το αυτοκίνητο είμαι στην Αθήνα. Μη σας παραξενεύει το τρεισήμισι. Και ο Μπάγεβιτς τόσο κάνει. Τον τελικό της Γιουρολίγκα δεν τον είδα όλον. Ημουν σε ένα βαρετό πάρτι για τη Γιουροβίζιον και αποφάσισα να φύγω και να επιστρέψω στο ξενοδοχείο. Ανοιξα την τηλεόραση και είδα τα τελευταία 2,5 λεπτά του αγώνα. Αυτό που έχω να πω για τον Ολυμπιακό είναι ότι χρειάζεται έναν ψηλό παίχτη για του χρόνου. Να μείνουν όλοι οι παίχτες αλλά να έρθει ένας ψηλός που να είναι ισάξιος με τον Κάιλ Χάινς αλλά πιο ψηλός γιατί αυτός είναι κοντός».

Στην εκπομπή της ΝΕΤ προβλήθηκε και μια συνέντευξη του Νίκου Γκάλη, για τον οποίο ο Αγάθωνας είπε τα καλύτερα: «Βλέπω μπάσκετ από το ’70. Εβλεπα τον Στιβ Γιατζόγλου να σουτάρει και να σημαδεύει λίγο δεξιά επειδή είχε αέρα. Ηταν όρτσα, για αυτό. Στο Παλαί ντε Σπορ βλέπαμε με την παρέα 2 παιχνίδια το Σάββατο και 2 την Κυριακή. Μετά ήρθε ο Γκάλης. Παρακολουθούσα όλες τις μεγάλες ομάδες από την τηλεόραση γιατί δεν μπορούσα να βρω εισιτήριο. Είχαμε ομαδάρες. Θα ήθελα όμως να πω ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος. Εφτασε 6 φορές στον τελικό αλλά δεν πήρε καμία. Και ο Γκάλης δεν πήρε. Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος παίχτης του κόσμου, εκτός NBA. Αλλά και στο NBA να έπαιζε, θα ήταν πάλι ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες του κόσμου. Ηταν καλύτερος και από τον Πέτροβιτς και από τον Μπέλοφ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Χατζηπαναγή, στο ποδόσφαιρο».

Οσο για τη Γιουροβίζιον ο Αγάθωνας είπε για μια ακόμα φορά ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος γιατί ήθελε την πρώτη θέση. Είχε όμως και την εξήγηση για αυτό:
«Ηταν μια καταπληκτική εμπειρία αλλά εγώ ήθελα να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Εμείς απευθυνθήκαμε στους μπεκρήδες της Ευρώπης αλλά αυτοί μάλλον την είχαν κοπανήσει άγρια. Θα είχαν γίνει λιάρδα και δεν κατάφεραν να μας ψηφίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ