Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σοβαρά προβλήματα από τη «Θάλεια» στον Λαγκαδά – Εγκλωβισμένοι σε σπίτια και οχήματα

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Θάλεια» στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά στον νομό Θεσσαλονίκης, με αρκετούς ανθρώπους να εγκλωβίζονται από τα νερά σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Σοβαρά προβλήματα από τη «Θάλεια» στον Λαγκαδά – Εγκλωβισμένοι σε σπίτια και οχήματα | to10.gr

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Θάλεια» στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά στον νομό Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την έντονη βροχόπτωση δεκάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε σπίτια και οχήματα και για τον απεγκλωβισμό τους επιχειρούσε όλο το βράδυ η Πυροσβεστική.

Μέχρι τις 08:00 το πρωί είχαν μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος 19 άτομα από το Περιβολάκι, το Καβαλάρι, τα Λαγυνά και τις επαρχιακές οδούς από Λαδκαδά για Χρυσαυγή και Πέντε Βρύσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, τo νερό σε πάρα πολλά σημεία έχει φθάσει έως και το μισό μέτρο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων.

Ο δήμος Λαγκαδά, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως βρίσκεται «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας» και καλεί τους δημότες, εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στους δρόμους, ειδικότερα κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, τις οποίες συνιστάται να αποφεύγουν.

Η κατάσταση από το πρωί κρίνεται ως είναι ελεγχόμενη από τις τοπικές Αρχές και την Πολιτική Προστασία και δεν κινδυνεύουν πολίτες.