Επίθεση με βιτριόλι : Εξιτήριο για την Ιωάννα – Τι λέει η γιατρός της στο MEGA

Επίθεση με βιτριόλι : Εξιτήριο για την Ιωάννα – Τι λέει η γιατρός της στο MEGA

Μετά από έναν πραγματικό Γολγοθά που πέρασε σε 2,5 μήνες νοσηλείας στο Θριάσιο, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε την φριχτή επίθεση με το βιτριόλι, πήρε σήμερα Τετάρτη εξιτήριο.

Μετά από έναν πραγματικό Γολγοθά που πέρασε σε 2,5 μήνες νοσηλείας στο Θριάσιο, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε την φριχτή επίθεση με το βιτριόλι, πήρε σήμερα Τετάρτη εξιτήριο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε δεύτερο χρόνο, ενώ συνεχίζεται η μάχη για να επουλώσει όσο γίνεται τα ψυχικά τραύματα που άφησε η επίθεση.

Εξιτήριο για την Ιωάννα

Μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα, η άτυχη κοπέλα έλαβε σήμερα, Τετάρτη, εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της αποκατάστασης των σοβαρών βλαβών που έχει υποστεί στο μάτι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η Ιωάννα θα παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς της και σε μεταγενέστερο στάδιο θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί, αφού το καυστικό υγρό τής προκάλεσε εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

Οι αφόρητοι πόνοι στο πρόσωπο και στο κορμί από τα εγκαύματα, το σοβαρό πρόβλημα στην όραση, η αγωνία για την αποκατάσταση των τραυμάτων και την εικόνα της, αλλά και η διαρκής εσωτερική μάχη που δίνει ως προς την ψυχολογία της για να σταθεί όρθια και να παραμείνει δυνατή, αποτελούν τη δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα μιας νεαρής κοπέλας που το πρωί της 20ης Μαΐου ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε βρέθηκε να βιώνει έναν εφιάλτη.

Αμίλητη η 35χρονη στις φυλακές

Την ίδια ώρα, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών της Θήβας. Συνεχίζει να παραμένει αμίλητη και δεν έχει πει κουβέντα για την ημέρα της επίθεσης.

Από τα ευρήματα του κινητού και του φορητού υπολογιστή, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και σε δυο μέχρι στιγμής αναπάντητα ερωτήματα: ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρία από την οποία η φερόμενη ως δράστις προμηθεύτηκε την καυστική ύλη, αλλά και αν είχε συνεργό που πιθανώς τη βοήθησε.

«Είναι σε καλή κατάσταση»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου, ανέφερε ότι η 34χρονη είναι σε καλή κατάσταση, έχει επουλώσει τα τραύματά της και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

«Έχει επουλώσει τα τραύματά της, δεν έχει κίνδυνο ζωής και είναι σε μια καλή κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι».

Εκτεταμένα εγκαύματα

Τα εγκαύματα της άτυχης 34χρονης είναι εκτεταμένα και εντοπίζονται στο πρόσωπο, την πλάτη, τα άνω άκρα και τον θώρακα.

Πρόκειται για σοβαρά εγκαύματα, «αφού το χημικό έγκαυμα πάει βαθιά».

Το μάτι της Ιωάννας, που αντιμετώπιζε και σοβαρό πρόβλημα, με κίνδυνο να χάσει την όρασή της, είναι σε καλή κατάσταση, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Πριν πάρει το εξιτήριο, η άτυχη 34χρονη είδε την εικόνα της, «την έχει δεχτεί και αντέδρασε σχετικά καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ