Κορωνοϊός : Οργή μετά το πάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους στη Μύκονο – Ανησυχία για διασπορά του ιού

Κορωνοϊός : Οργή μετά το πάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους στη Μύκονο – Ανησυχία για διασπορά του ιού

Συναγερμός έχει σημάνει στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την καταγραφή των ατόμων που ήταν στο πάρτι. Σε όσους εντοπίζονται ζητείται να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα για επτά ημέρες.

Οργή και ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ακόμα ένα κορωνο-πάρτι οργανώθηκε στη Μύκονο, λίγες μόνο ώρες πριν την εφαρμογή των νέων αυστηρότερων μέτρων στο νησί.

Σε πολυτελή βίλα στη Φτελιά, περίπου 400 άτομα διασκέδασαν με ποτά και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσει το πάρτι, το οποίο οργανώθηκε μέσα από τα social media.

Στο πάρτι συμμετείχε και ζευγάρι από τη Βενεζουέλα, το οποίο έσπασε την καραντίνα. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό και βρισκόταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί, ενώ το δεύτερο άτομο φέρεται να βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της νόσου.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του ιδιοκτήτη της βίλας όσο και του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για την καταγραφή των ατόμων που ήταν στο πάρτι. Σε όσους εντοπίζονται ζητείται να παραμείνουν σε οικειοθελή καραντίνα για επτά ημέρες.

Ωστόσο, το ανησυχητικό είναι ότι οι συλλήψεις έγιναν στο τέλος του πάρτι, με αποτέλεσμα όσοι συμμετείχαν σε αυτό να έχουν ήδη αναμειχθεί με τον τοπικό πληθυσμό.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ