Η νέα πραγματικότητα του κορωνοϊού σε εργασία, μετακινήσεις, διασκέδαση

Η νέα πραγματικότητα του κορωνοϊού σε εργασία, μετακινήσεις, διασκέδαση

Όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας, στην μετακίνηση, ακόμη και στον δρόμο σε κάποιες περιοχές

Όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας, στην μετακίνηση, ακόμη και στον δρόμο σε κάποιες περιοχές. Πολλές εταιρείες επιβάλλουν πλέον τα τεστ για την επιστροφή στην εργασία ή ακόμη και την τηλεργασία για κάποιες μέρες, ενώ ειδικό καθεστώς ισχύει ήδη για το δημόσιο.

Επιστρέφουν από διακοπές και έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα. Ο κορωνοϊός αλλάζει την καθημερινότητα των πολιτών. Στην εργασία, στο δρόμο, στη μετακίνηση. Παντού.

Μάσκες παντού, προληπτική καραντίνα, τηλεργασία. Το τρίπτυχο που θα βιώνουν οι πολίτες όσο η πανδημία εξακολουθεί να χτυπά τη χώρα.

Καραντίνα σε όσους επιστρέφουν

Επταήμερη προληπτική καραντίνα συστήνουν οι ειδικοί σε όσους επιστρέφουν στα αστικά κέντρα από τα νησιά αλλά και αποφυγή συνάντησης των νέων με τις ευπαθείς ομάδες.

ΟΙ ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που εργάζονται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα στο εξής θα εργάζονται με τηλεργασία ή back office έως τις 31 Αυγούστου, ενώ δίνεται η δυνατότητα προσέλευσης και αποχώρησης των πολιτών που δουλεύουν στο δημόσιο σε τρία ωράρια λειτουργίας προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Κλειστά τα μαγαζιά μετά τα μεσάνυχτα

Όσοι επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο από τις διακοπές θα βρουν κλειστά μετά τα μεσάνυχτα χώρους εστίασης και διασκέδασης, με τους νεολαίους να βρίσκονται αυστηρά πλέον στα σπίτια τους.

Η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η κοινωνική αποστασιοποίηση, η πιστή εφαρμογή των κανόνων ατομικής προστασίας, είναι ο πιο απλός και ο πιο ασφαλής τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ