Αμείωτοι έλεγχοι για μέτρα του κορωνοϊού – «Βροχή» τα πρόστιμα

Αμείωτοι έλεγχοι για μέτρα του κορωνοϊού – «Βροχή» τα πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την χώρα. Εχθές πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 51.211 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 409 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας. Οι περισσότερες στην Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Στις Κυκλάδες πραγματοποιήθηκαν 86 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις, οι 11 στην Μύκονο και η μία στην Σαντορίνη.

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι εχθές, συνολικά έχουν βεβαιωθεί 9.442 παραβάσεις και επιβλήθηκαν 9.433 πρόστιμα των 150 ευρώ και εννέα των 300 ευρώ.

Εντατικοί έλεγχοι και σε λαϊκές αγορές

Στις λαϊκές αγορές, εκεί που η μάσκα είναι υποχρεωτική, καταναλωτές και παραγωγοί ακούν συνεχώς συστάσεις να κρατούν αποστάσεις και να τηρούν τα μέτρα

Οι λαϊκές αγορές είναι μέρη που συγκεντρώνουν αρκετούς ηλικιωμένους και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Οι περισσότεροι ψωνίζουν με τη μάσκα.

Οι παραγωγοί και αυτοί, στην πλειοψηφία τους, τηρούν τα μέτρα, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι δυσάρεστες εξαιρέσεις ανάμεσα στους καταναλωτές και τους εμπόρους.

Σύμφωνα με τους εμπόρους, η πλειοψηφία του κόσμου φοράει μάσκα όταν έρχεται στη λαϊκή, παρόλα υτά η ζέστη μπορεί να κάνει ορισμένες φορές τη κατάσταση αρκετά δύσκολη.

Η επιστροφή των εκδρομέων τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη θα οδηγήσουν και σε εντατικοποίηση των ελέγχων και εκτός από συστάσεις θα αρχίσουν τα και πρόστιμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ