Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη – «Έφυγε σε ένταση από το σπίτι του»

Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη – «Έφυγε σε ένταση από το σπίτι του»

Συναγερμό στις αρχές και στο Χαμόγελο του Παιδιού για ένα αγόρι 13 ετών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Συναγερμό στις αρχές και στο Χαμόγελο του Παιδιού για ένα αγόρι 13 ετών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονικής.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Νίκος Α. αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Νίκος έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Στις 05/09/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Α., 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου σήμερα, 5/9/2020, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου.

Ο Νίκος έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα. Ο Νίκος έφυγε από το σπίτι σε ένταση.

Παρακαλούμε για την παρατηρητικότητα όλων, ώστε να γυρίσει ο Νίκος ασφαλής στην οικογένειά του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000″ καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ