Νέες πυρκαγιές σε Μεσσηνία, Ηλεία και Άνδρο

Νέες πυρκαγιές σε Μεσσηνία, Ηλεία και Άνδρο

Εκτός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στην Κερατέα και την φωτιά στη Νέα Μάκρη, δυνάμεις της πυροσβεστικής χρειάστηκε να επιχειρήσουν στην Ηλεία, την Μεσσηνία και την Άνδρο

Πολύ δύσκολη αποδεικνύεται η σημερινή ημέρα για τους κατοίκους όχι μόνο της Αττικής αλλά και αρκετών περιοχών όπου έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές. Εκτός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στην Κερατέα και την φωτιά στη Νέα Μάκρη, δυνάμεις της πυροσβεστικής χρειάστηκε να επιχειρήσουν στην Ηλεία, την Μεσσηνία και την Άνδρο.

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πουλίτσι Μεσσηνία ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Στην περιοχή επιχειρούν 47 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή Κολοκυθάς, στον δήμο Ήλιδας, στην Ηλεία. Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα. Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί, πριν από περίπου έξι ημέρες, πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση.

Μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, αυτή τη φορά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Ζαγανιάρης της Άνδρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ η κατεύθυνση της φωτιάς είναι προς τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ