Θρίλερ στην Καστοριά : Βρέθηκε νεκρός 39χρονος που ήταν σε καραντίνα

Θρίλερ στην Καστοριά : Βρέθηκε νεκρός 39χρονος που ήταν σε καραντίνα

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά - Αναμένεται η νεκροψία.

Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 39χρονου άνδρα από την Ποριά Καστοριάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε καραντίνα κατ’ οίκον καθώς εργαζόταν σε εργοστάσιο όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά όπου υπήρξε μεγάλη διασπορά του κοροναϊού.

Είχε αρνητικό τεστ Covid-19

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υποβληθεί σε τεστ κοροναϊού το οποίο είχε βγει αρνητικό. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είχε ληφθεί και δεύτερο δείγμα για επανέλεγχο και αναμένεται η νεκροψία.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την σορό του άτυχου άντρα και η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου του.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο νεκρός ήταν 31 ετών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας που κατέληξε ήταν 39 ετών. Είχε όντως βγει αρνητικός στο τεστ που είχε γίνει στο εργοστάσιο. Θα γίνει νέο τεστ στο πλάισιο της ιατροδικαστικής διερεύνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ