Λουκέτα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης : Αντιμέτωποι με την ανεργία πολλοί εργαζόμενοι

Λουκέτα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης : Αντιμέτωποι με την ανεργία πολλοί εργαζόμενοι

Από τον καναπέ του σπιτιού του πλέον, ο μουσικός Χρήστος Μπότσης, κάνει πρόβα τα λαϊκά τραγούδια που άλλες εποχές ξεσήκωναν τον κόσμο στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Από τον καναπέ του σπιτιού του πλέον, ο μουσικός Χρήστος Μπότσης, κάνει πρόβα τα λαϊκά τραγούδια που άλλες εποχές ξεσήκωναν τον κόσμο στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Οι βραδιές διασκέδασης, με τα γαρύφαλλα στις πίστες και τα ξενύχτια μέχρι το πρωί, αποτελούν παρελθόν, αφού μπήκε λουκέτο στα νυχτερινά κέντρα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αναχαίτηση της διασποράς του κοροναϊού.

Ο Χρήστος Μπότσης με την αγωνία στα μάτια, κοιτάει το μπουζούκι του σκεφτικός, αφού τα μεροκάματα έχουν παγώσει, αλλά οι λογαριασμοί τρέχουν…. Και δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που πλήττονται από τα νέα μέτρα, αφού χιλιάδες εργαζόμενοι που απασχολούνται σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά κέντρα, έχουν βρεθεί άνεργοι εδώ και αρκετούς μηνές…

Την ίδια αγωνία για την μέλλον έχει και ο Θοδωρής Ανδρώνης που εργάζεται ως μπάρμαν… Το ωράριο των 12 στα μπαρς κόστισε στον 25χρονο τη δουλειά, ενώ όπως εξομολογείται στο LIVE NEWS, φοβάται ότι με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, θα βρεθεί πάλι αντιμέτωπος με την ανεργία.

Ο νεαρός μπαρμαν σκέφτεται να αλλάξει επαγγελματικό κλάδο, κάτι που όπως λες είναι δύσκολο αφού όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με το μπαρ. Χιλιάδες εργαζόμενοι νυχτερινών κέντρων έχουν μείνει άνεργοι και η αγωνία όλων είναι αν θα καταφέρουν να ανοίξουν τα μαγαζιά τον χειμώνα που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ