Ιανός: Νύχτα – θρίλερ στον Αλμυρό με ανθρώπους να κρατιούνται από τα δέντρα

Ιανός: Νύχτα – θρίλερ στον Αλμυρό με ανθρώπους να κρατιούνται από τα δέντρα

Τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ξεκίνησαν δραματικές ώρες για τους ίδιους. Κάλεσαν την Πυροσβεστική αλλά από τα ορμητικά νερά όχημα ήταν αδύνατον να πλησιάσει

Νύχτα «θρίλερ» στον Αλμυρό με τρεις εργαζόμενους στο έργο της λιμνοδεξαμενής του Ξηριά να δίνουν μάχη για να μην παρασυρθούν από τα νερά του ρέματος, κρεμασμένοι από τα δέντρα λόγω του κυκλώνα «Ιανού».

Ενώ η βροχόπτωση ήταν ραγδαία από το μεσημέρι, οι τρεις εργαζόμενοι αποφάσισαν να φύγουν από το εργοτάξιο που ήταν ασφαλείς καθώς υπήρχαν κοντέινερ για να μείνουν χωρίς να κινδυνέψουν, και στη διαδρομή πλημμύρισε το ρέμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethessalia.gr, τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ξεκίνησαν δραματικές ώρες για τους ίδιους. Κάλεσαν την Πυροσβεστική αλλά από τα ορμητικά νερά όχημα ήταν αδύνατον να πλησιάσει.

Δραματικές ώρες
Το σκοτάδι σκέπασε την περιοχή, η βροχόπτωση συνεχιζόταν και ελικόπτερο ήταν αδύνατον να «σηκωθεί» για να τους βοηθήσει λόγω των ανέμων.

Πολύωρες ήταν οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ για να τους πλησιάσουν με ερπιστριοφόρο.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκίνησε όταν διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητό τους παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά και αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν για να μην πνιγούν. Προσπάθησαν να βρουν στην όχθη του ρέματος και πιάστηκαν από τα δέντρα για να μην παρασυρθούν.

Οι ώρες δραματικές και η μόνη επικοινωνία τους είναι ένα κινητό που «διασώθηκε» από το νερό, ενώ ο ένας από αυτούς χρησιμοποιεί τον φακό του κινητού για να κάνει σινιάλα.

«Σώστε μας δεν θα αντέξουμε για πολύ» φέρεται να είπε στην επικοινωνία που είχε με την Πυροσβεστική και την αντιπεριφερειάρχη, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα.

«Ζούμε ένα θρίλερ»
Όπως περιγράφει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Δωροθέα, Κολυνδρίνη «ζούμε ένα θρίλερ. Πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με την ίδια, ελικόπτερο δεν μπορεί να σηκωθεί λόγω των ανέμων και το αυτοκίνητο έχει παρασυρθεί. «Είναι τρεις άνθρωποι που για να σωθούν έχουν πιαστεί από τα δέντρα και βρίσκονται μέσα στο νερό. Τους παρέσυρε το ρέμα όταν αποφάσισαν να φύγουν από το εργοτάξιο και βγήκαν από το αυτοκίνητο».

Η ίδια εξηγεί πως προσπαθεί να τους προσεγγίσει η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ με ερπιστριοφόρο.

Έκλεισε η Εθνική Οδός
Σύμφωνα με την Τροχαία μάλιστα, νωρίτερα υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας στο 286ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αλμυρού, στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω συσσώρευσης υδάτων, ενώ αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα με μεγάλη δυσκολία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ