Στο έλεος του Ιανού οι άστεγοι

Στο έλεος του Ιανού οι άστεγοι

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται εδώ και μέρες σε εγρήγορση εν αναμονή του Ιανού, ο οποίος σαρώνει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προστατευμένοι από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται εδώ και μέρες σε εγρήγορση εν αναμονή του Ιανού, ο οποίος σαρώνει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προστατευμένοι από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα.

Δεκάδες άστεγοι κοιμούνται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, την στιγμή που ο Ιανός «σαρώνει» τη χώρα.

Παράλληλα, έχουμε διακοπή κυκλοφορίας στα δρομολογια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τα πρώτα πρωινά δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, δεν θα γίνουν γιατί η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος, έχει υποστεί από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Έπαιξαν μπουνιές για τις μάσκες σε λεωφορείο

Η κατάσταση με τη χρήση μάσκας έχει αρχίσει να δημιουργεί πολλά επεισόδια ανάμεσα στους πολίτες.

Τελευταίο παράδειγμα δύο επιβάτες που πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ο νεαρός που καθόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, μπήκε μέσα χωρίς να φοράει μάσκα. Αυτό ενόχλησε έναν ηλικιωμένο που στεκόταν κοντά του, και μετά τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος, άρχισαν τα χτυπήματα.

Rapid test από τη Δευτέρα σε σχολεία, ΜΜΜ και χώρους εργασίας

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη live ενημέρωση για την πανδημία κορωνοϊού στη χώρα, τα rapid tests εντάσσονται από τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, σε σχολεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και χώρους εργασίας στην Αττική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ