Δίκη Χρυσής Αυγής : Συγκλονίζει η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα – «Παύλο μου νικήσαμε»

Δίκη Χρυσής Αυγής : Συγκλονίζει η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα – «Παύλο μου νικήσαμε»

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του Παύλου Φύσσα μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του Παύλου Φύσσα  μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου πως η Χρυσή Αυγή είναι  εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα η μητέρα του Παύλου Φύσσα βγήκε έξω από το δικαστήριο πανηγυρίζοντας στο άκουσμα πως οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι της  για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η ίδια μάλιστα ξέσπασε και υψώνοντας τις γροθιές της, φώναξε «Δικαιωθήκαμε!» και «ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου!» 

Σημειώνεται πως ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν πριν από λίγο από το Δικαστήριο ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Χρήστος Παππάς και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο Παύλος Γερμενής.

Επίσης ένοχοι κρίθηκαν οι 15 από τους 17 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα.  

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία Φύσσα με πρώτο τον Γιώργο Ρουπακιά πλην των κατηγορουμένων Σαντοριναίο και Τσακανίκα.

Προηγουμένως οι γονείς οι γονείς του δολοφονημένου Παύλου Φύσα, Παναγιώτης Φύσσας και Μάγδα Φύσσα, παρακολούθησαν την μαζική διαδήλωση έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Συγκινητική στιγμή με τη Μάγδα Φύσσα μέσα στο δικαστήριο

Λίγο πριν μία έντονη συναισθηματική σκηνή βίωσαν όσοι βρίσκονται στη δικαστική αίθουσα. Η Μάγδα και Ειρήνη Φύσσα αγκαλιάστηκαν με τα ανίψια της, δίπλα τους και ο Παναγιώτης Φύσσας ενώ μία κοπέλα της προσέφερε κόκκινα τριαντάφυλλα.

H συγκίνηση είναι μεγάλη λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης με τη χαροκαμένη μάνα να είναι σήμερα όλη η Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάγδα Φύσσα έφτασε στο Εφετείο λίγο μετά τις 8.30 το πρωί φορώντας μάσκα που γράφει Killah P, το καλλιτεχνικό όνομα του γιου της – που σήμαινε, σύμφωνα με τον ίδιο, «Killah Past – Δολοφόνος του παρελθόντος».

Η Μάγδα Φύσσα, όλα αυτά τα χρόνια σήκωσε στους δικούς της ώμους το βάρος της δίκης , ακόμα και όταν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν στραμμένα, όπως σήμερα στη δικαστική αίθουσα.

Με αξιοπρέπεια παρακολούθησε όλες τις συνεδριάσεις και με περιμένει με αγωνία να μάθει σήμερα, που έχουν πλέον συμπληρωθεί επτά χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού της, την τιμωρία που θα επιφυλάξουν οι φυσικοί δικαστές στο δράστη και τους συμμέτοχους στο έγκλημα. Μία απόφαση, που όπως εύστοχα έχουν πει πολλοί, θα είναι και το μήνυμα της δικαιοσύνης προς την κοινωνία, που επίσης αναμένει με ξεχωριστό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ιστορικής αυτής δίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ