Τυνησία : Τουλάχιστον 21 μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου

Τυνησία : Τουλάχιστον 21 μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου

Άλλα τέσσερα πτώματα μεταναστών περισυνελέγησαν στη Μεσόγειο σήμερα, μετά το ναυάγιο την Κυριακή πλοιαρίου στ' ανοικτά της Τυνησίας, στο οποίο τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Άλλα τέσσερα πτώματα μεταναστών περισυνελέγησαν στη Μεσόγειο σήμερα, μετά το ναυάγιο την Κυριακή πλοιαρίου στ’ ανοικτά της Τυνησίας, στο οποίο τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με απολογισμό του δικαστηρίου της πόλης Σφαξ, στην κεντροανατολική Τυνησία.

Επτά επιζήσαντες είχαν διασωθεί την Κυριακή, οι περισσότεροι είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεκαεπτά πτώματα περισυνελέγησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί οι τέσσερις ή πέντε επιβάτες του πλοιαρίου η τύχη των οποίων συνεχίζει να αγνοείται, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μουράντ Τούρκι, ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου της Σφαξ.

Το πλοιάριο μετέφερε τουλάχιστον 29 μετανάστες, ανάμεσά τους δύο Τυνήσιοι αλλά και πολίτες διάφορων χωρών της υποσαχάριας Αφρικής, οι οποίοι ήθελαν να φτάσουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιζώντων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ