Ελληνοτουρκικά : Ανοιχτά της Άνδρου το Kanuni συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία (pics)

Ελληνοτουρκικά : Ανοιχτά της Άνδρου το Kanuni συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία (pics)

Από πολεμικά πλοία συνοδεύεται και το τουρκικό γεωτρύπανο Kanuni, το οποίο από την Τετάρτη έχει αλωνίσει το μισό Αιγαίο, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Άγκυρας, που -κλιμακώνοντας τις προκλήσεις - επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Από πολεμικά πλοία συνοδεύεται και το τουρκικό γεωτρύπανο Kanuni, το οποίο από την Τετάρτη έχει αλωνίσει το μισό Αιγαίο, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Άγκυρας, που -κλιμακώνοντας τις προκλήσεις – επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Το πλωτό γεωτρύπανο πλέει ανατολικά της Άνδρου ενώ χθες πέρασε δυτικά της Χάλκης, σε διεθνή ύδατα, συνοδεία δύο Τουρκικών πολεμικών πλοίων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το zarpanews.gr. 

Το Kanuni έκανε την εμφάνισή του,  στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο Καστελλόριζο, από το βράδυ της Τετάρτης. Είχε αποπλεύσει το πρωί της ίδιας μέρας από το λιμάνι Tasucu, στην επαρχία της Μερσίνης.

Αφού βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Καστελλόριζο, το βράδυ της Πέμπτης εντοπίστηκε να πλέει ανάμεσα σε Κω και Αστυπάλαια. 

Το Kanuni, κατευθύνεται προς τη Μαύρη Θάλασσα προκειμένου να λειτουργήσει υποστηρικτικά στις εργασίες του πλωτού γεωτρύπανου Φατίχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ