Ηράκλειο Κρήτης : Θετικοί στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου και δύο εκπαιδευτικοί

Ηράκλειο Κρήτης : Θετικοί στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου και δύο εκπαιδευτικοί

Το συγκεκριμένο κρούσμα στη μαθήτρια Λυκείου είναι το τρίτο συνολικά σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης μετά από τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού σε σχολείο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία μαθήτρια του 2ου Λυκείου Ηρακλείου διαγνώστηκε θετική από τον ιό. Οι γονείς της ενημέρωσαν το σχολείο με την διεύθυνση να ενημερώνει με τη σειρά της την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση αλλά και τις υγειονομικές αρχές.

Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών της μαθήτριας από τον ΕΟΔΥ.

«Έχουμε ένα βεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού σε μαθήτρια της Β’ Λυκείου στο 2ο ΓΕΛ. Ήδη είμαστε σε διαδικασία προκειμένου να βγει μία απόφαση στο αν θα κλείσει το τμήμα ή όχι. Περιμένουμε την εισήγηση του διευθυντή δημόσιας υγείας, κ. Λουμπούνη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης ενώ πρόσθεσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ιχνηλάτησης στο σχολείο.

Η μαθήτρια είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κρούσμα είναι το τρίτο συνολικά σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Και δύο εκπαιδευτικοί θετικοί στον ιό
Την ίδια ώρα θετικοί στον κοροναϊό και δύο εκπαιδευτικοί. Συγκεκριμένα εκπαιδευτικός στο 47ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου διαγνώστηκε με κοροναϊό και το τμήμα αναμένεται να αναστείλει τη λειτουργία του.

Επίσης μία εκπαιδευτικός στο 28ο – 57ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου είναι θετική στον κοροναϊό και ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας του Ηρακλείου και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται για τη μη διασπορά του ιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ