Κορωνοϊός : Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και συνωστισμός δίχως τέλος

Κορωνοϊός : Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και συνωστισμός δίχως τέλος

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης τηλεδιάσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε καμπανάκι για τη συμπρωτεύουσα, όπου τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων

Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα μέχρι την Ήπειρο, οι Αρχές προσπαθούν να φρενάρουν την εξάπλωση της νόσου, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση δείχνει να φουντώνει.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης τηλεδιάσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε καμπανάκι για τη συμπρωτεύουσα, όπου τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων.

Την ανησυχία εντείνει η ασφυξία σε πλατείες και ΜΜΜ. Τα παράπονα για τη συχνότητα των δρομολογίων διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τους επιβάτες να παραμένουν στρυμωγμένοι μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ανησυχία όμως προκαλούν και τα κορ0νο-πάρτι. Είχε προηγηθεί ένα πάρτι μέσα στο Αριστοτέλειο το βράδυ του Σαββάτου, με δεκάδες φοιτητές να συνωστίζονται χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν σε πλατείες της Αττικής και της Αχαΐας, με τις Αρχές να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Σε συναγερμό και η Ελασσόνα

Τα τελευταία κρούσματα έκλεισαν τμήματα σχολείων, με τους γονείς να καλούνται να κρατήσουν σε κατ’ οίκον περιορισμό τα παιδιά τους. Σε καραντίνα 14 ημερών μπήκαν προπονητές και αθλητές που χρησιμοποίησαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, μετά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων σε ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ.

Χθες, έσπασε στη χώρα το φράγμα των 25.000 κρουσμάτων, καθώς προστέθηκαν άλλα 438. Έντονη είναι ανησυχία για την αύξηση των μολύνσεων σε Καστοριά, Λάρισα και Γιάννενα που βρίσκονται στα όρια της κόκκινης γραμμής.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ