Εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου «με το κλειδί στο χέρι»

Εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου «με το κλειδί στο χέρι»

Μέσω του Protergia GAS BOILER INSTALLATION απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη του φυσικού αερίου με ασφάλεια και οικονομία!

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS προσφέρει μία ακόμα ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και «πράσινη» υπηρεσία. Χάρη στο Gas Boiler Installation, τα νοικοκυριά αποκτούν πρόσβαση στο Φυσικό Αέριο μέσα από μια εύκολη και απλή διαδικασίαεξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, μέσω «καθαρότερης» μορφής ενέργειας που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Αρκεί η συμπλήρωση μιας απλής φόρμας ενδιαφέροντος στο https://www.protergia.gr/el/content/gas-boiler-tool

Η υπηρεσία, πέραν από τα ανταγωνιστικότερα στην αγορά προγράμματα Προμήθειας Φυσικού Αερίου της Protergia, περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, όπως τη μελέτη, την προμήθεια και τη ΝΕΑ εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου.  Παρέχεται μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της Protergia, ώστε να αρχίσετε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τις πολλαπλές χρήσεις του Φυσικού Αερίου, όπως θέρμανση, παροχή ζεστού νερού, μαγείρεμα, κλιματισμό.

Μάλιστα, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που είναι διαθέσιμη σε όλους, η Protergia δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να μάθει γρήγορα και εύκολα ποιο είναι κόστος της επένδυσης για το δικό του σπίτι, την εξοικονόμηση που θα έχει σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μορφές θέρμανσης και τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.

Μπείτε σήμερα στο www.protergia.gr και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Protergia θα αναλάβουν τα πάντα για εσάς!

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Protergia GAS BOILER INSTALLATIONπαρακαλούμε:

– καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311 ή μπείτε στο www.protergia.gr

– επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia (Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53 | Πάτρα: Ρ.Φεραίου 115)

MYTILINEOS

H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου, Έργων Ηλιακής Ενέργειας & Αποθήκευσης, καθώς και Βιώσιμων Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 2,3 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.600  άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mytilineos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ