Καιρός : Μας περιμένει βαρυχειμωνιάς; Δείτε τι λένε οι προγνώσεις!

Καιρός : Μας περιμένει βαρυχειμωνιάς; Δείτε τι λένε οι προγνώσεις!

Το 2020 θα μας αποχαιρετίσει απ΄ότι φαίνεται, δημιουργώντας ακόμα ένα… πρόβλημα που θα «κληροδοτήσει» και στο 2021, τον βαρύ χειμώνα!

Το 2020 θα μας αποχαιρετίσει απ΄ότι φαίνεται, δημιουργώντας ακόμα ένα… πρόβλημα που θα “κληροδοτήσει” και στο 2021, τον βαρύ χειμώνα!

Έτσι τουλάχιστον λένε μέχρι στιγμής οι προγνώσεις για τη χώρα μας καθώς βγήκαν τα Μερομήνια 2020-2021. Πώς θα εξελιχθεί λοιπόν ο καιρός;

Φαίνεται πως εν μέσω Χριστουγέννων μάλιστα θα υπάρχουν χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νοέμβριος ξεκινάει με ήπιο καιρό και έπειτα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα. Μια μικρή βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα μέσα του μήνα.

Σημαντική όμως θα είναι η αλλαγή στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα με συνεχείς ισχυρές κακοκαιρίες χωρίς να αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα! Θα παρατηρηθεί πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και χιόνια.

Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με βελτιωμένο καιρό. Από τα μέσα όμως του μήνα αναμένεται βαρυχειμωνιά διαρκείας με πολλές βροχές και χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές!

Η νέα χρονιά, ο Ιανουάριος θα μας υποδεχτεί, τουλάχιστον για τις πρώτες λίγες μέρες με κρύο αλλά βελτιωμένο καιρό. Άστατος θα είναι μέχρι τα μέσα του μήνα με βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά. Πτώση της θερμοκρασίας και έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά προβλέπεται από 18-23/01/2021.

Δείτε το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση

Πηγή: travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ