Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Τρίπολη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Τρίπολη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Στη σύλληψη ενός 27χρονου τζιχαντιστή από το Τατζικιστάν προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ήταν πολεμιστής του ISIS και σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, που είχε διαβιβαστεί και στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος είχε έρθει το 2017 στη Λέσβο ως παράνομος μετανάστης, του χορηγήθηκε άσυλο και τον τελευταίο καιρό διέμενε σε διαμέρισμα που νοικιάζει ΜΚΟ στην Τρίπολη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι γαμπρός του ηγέτη της Αντιπολίτευσης στο Τατζικιστάν και έχει διωχθεί στη χώρα του και βασανιστεί, γι’ αυτό και ζήτησε άσυλο στην Ελλάδα.

Σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας, είδαν τα στοιχεία του και αμέσως ειδοποίησαν την Αντιτρομοκρατική. Η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές του Τατζικιστάν, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον συλληφθέντα.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν απλώσει “δίχτυ” ασφαλείας ενεργοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τις προθέσεις ακραίων ισλαμιστων που μένουν στη χώρα μας.

Το βάρος των προληπτικών ενεργειών των δύο υπηρεσιών πέφτει σε αυτοσχέδια τζαμιά σε Αττική και επαρχία, όπου ενδέχεται “αυτοσχέδιοι” ιμάμηδες να κάνουν κηρύγματα μίσους εναντίον του δυτικού πολιτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι οι μουσουλμάνοι που είναι αντίθετοι σ αυτές τις τυφλές θρησκευτικές τρομοκρατικές ενέργειες και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τις Αρχές ώστε να μην δούμε αυτά τα ακραία φαινόμενα και στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ