Βεβαίωση εργοδότη : Αυτό είναι το έντυπο κυκλοφορίας εργαζομένου

Βεβαίωση εργοδότη : Αυτό είναι το έντυπο κυκλοφορίας εργαζομένου

Έντυπο μετακίνησης χρειάζονται οι εργαζόμενοι, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουν, ώστε να μετακινούνται κατά την διάρκεια του νέου lockdown που θα είναι σε ισχύ από το Σάββατο.

Έντυπο μετακίνησης χρειάζονται οι εργαζόμενοι ώστε να μετακινούνται κατά την διάρκεια του νέου lockdown από και προς τις εργασίες τους από αύριο.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα αναφέρονται και στην επίσημη ιστοσελίδα forma.gov.gr για τη βεβαίωση μετακίνησης, η μετακίνηση των εργαζομένων από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 μπορεί να γίνει μόνο με τους εξής τρόπους:

  • Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.
  • Επιπλέον, σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι εργαζόμενοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο), για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Για βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο:

Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου σε PDF

Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου σε DOCX

Το έγγραφο συμπληρώνεται μια φορά και παρέχεται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περίπτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο. 

Μάλιστα, η βεβαίωση περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας και τον τόπο εργασίας του εργαζόμενου, καθώς και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ