Ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι δεν ενεπλάκη στην παραίτηση ΜακΚέιμπ

Ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι δεν ενεπλάκη στην παραίτηση ΜακΚέιμπ

Ο Λευκός Οίκος δεν διαδραμάτισε κανέναν ρόλο στην απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή του FBI Άντριου ΜακΚέιμπ να παραιτηθεί, δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς. Η Σάντερς τόνισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ εμμένει στα σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν περί πολιτικής προκατάληψης του ΜακΚέιμπ, καθώς και ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον επικεφαλής του […]

Ο Λευκός Οίκος δεν διαδραμάτισε κανέναν ρόλο στην απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή του FBI Άντριου ΜακΚέιμπ να παραιτηθεί, δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς.

Η Σάντερς τόνισε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ εμμένει στα σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν περί πολιτικής προκατάληψης του ΜακΚέιμπ, καθώς και ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον επικεφαλής του FBI Κρίστοφερ Ρέι.

Η παραίτηση του ΜακΚέιμπ έρχεται μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι ο Τραμπ επιθυμούσε την αποπομπή του.

Μάλιστα, όπως είχε γίνει ακόμη γνωστό,  ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνάντησή τους  στο Οβάλ Γραφείο, τον είχε ρωτήσει τι ψήφισε στις εκλογές.

Ο παραιτηθείς αξιωματούχος είχε αναλάβει υπηρεσιακός επικεφαλής του FBI μετά την αποπομπή του διευθυντή της υπηρεσίας Τζέιμς Κόμεϊ και μέχρι τον διορισμό, τον Αύγουστο, του νέου διευθυντή Κρίστοφερ Ρέι.

trumphead-640x400


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ