H Ακρίτα στην ανάρτηση της χρονιάς : «Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER»

H Ακρίτα στην ανάρτηση της χρονιάς : «Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER»

Το γλέντι στα social media για την κατάρρευση της τηλεκπαίδευσης.

«Φωτιά» πήραν τα social media μετά την κατάρρευση του συστήματος τηλεκπαίδευσης σε Γυμνάσια και Λύκεια την πρώτη ημέρα κιόλας της επίσημης λειτουργίας του, με τους χρήστες να σχολιάζουν το σύστημα και την ανύπαρκτη προετοιμασία για ένα τόσο μαζικό γεγονός από το υπουργείο Παιδείας.

Το γλέντι στο Twitter αλλά και το Facebook είχε αποδέκτες το υπουργείο αλλά και την υπουργό Νίκη Κεραμέως προσωπικά. Το κρασάρισμα της Webex όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε μόνο τους μαθητές από το να μπουν και να παρακολουθήσουν τα online μαθήματά τους. Το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι καθηγητές τους.

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστική όταν ήρθε η επίσημη απάντηση από του υπουργείο στο οποίο αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι οι μαθητές δε θα πάρουν απουσίες για τις ώρες που το σύστημα τηλεκπαίδευσης είχε «πέσει».

H Ακρίτα στην ανάρτηση της χρονιάς: «Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER»

Η ανακοίνωση έφερε μία νέα σειρά σχολίων και αναρτήσεων που κατέκριναν και κριτίκαραν το υπουργείο με την Έλενα Ακρίτα να κοινοποιεί μία ειρωνικά ανάρτηση για την υπουργό, γραμμένη από καθηγήτρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία φαίνεται όλος ο παραλογισμός της ανακοίνωσης του υπουργείου.

«Δε θα βάλουμε απουσίες λέει ΜΑ ΔΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕ.  Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER.», ανάρτησε η δημοσιογράφος και το γλέντι στα σχόλια της ανάρτησης συνεχίστηκε από το ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης στην πρώτη ημέρα του lockdown χωρίς ανοιχτά Γυμνάσια και Λύκεια.

Πηγή: instanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ