Βρέθηκε η 29χρονη μητέρα που αγνοείτο 8 μήνες από το Νέο Ηράκλειο

Βρέθηκε η 29χρονη μητέρα που αγνοείτο 8 μήνες από το Νέο Ηράκλειο

Βρέθηκε η 29χρονη Δήμητρα Ζιβανού, που αγνοούνταν από τον περασμένο Μάρτιο από το Νέο Ηράκλειο Αττικής και την αναζητούσε η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της

Βρέθηκε η 29χρονη Δήμητρα Ζιβανού, που αγνοούνταν από τον περασμένο Μάρτιο από το Νέο Ηράκλειο Αττικής και την αναζητούσε η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Ομόνοιας ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη. Η 29χρονη είχε χαθεί από τον περασμένο Μάρτιο και υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Πώς εντοπίστηκε η 29χρονη

Ο εντοπισμός της ξεκίνησε, όταν μία κοπέλα, φίλη της που παίζει μουσική κοντά στο Μετρό στην πλατεία Αττικής, επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είπε ότι την είδε στην περιοχή.

Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα» ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τη Δήμητρα και την βλέπουν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Τι λέει η μητέρα της

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κ. Κωνσταντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ