Κορωνοϊός : Σπαρακτική μαρτυρία άνδρα που έχασε τον πατέρα του – Το μήνυμά του σε όσους δεν «παίρνουν σοβαρά» τον κοροναϊό

Κορωνοϊός : Σπαρακτική μαρτυρία άνδρα που έχασε τον πατέρα του – Το μήνυμά του σε όσους δεν «παίρνουν σοβαρά» τον κοροναϊό

«Τα γράφω για να «τρομάξω» κάποιους που το αντιμετωπίζουν ελαφρά την καρδία... Σας το λέω με κάθε εντιμότητα ότι δεν εύχομαι τέτοιο θάνατο ούτε στον χειρότερό μου εχθρό... », αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει η μαρτυρία άνδρα για τον χαμό του πατέρα του από κορωνοϊό.

Ο Κώστας Οικονομίδης, που κατάγεται από τη Φλώρινα και μένει στη Λευκωσία, δημοσιοποίησε τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον πατέρα του, με ανάρτησή του στο facebook, «όχι για να με λυπηθείτε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Τα γράφω για να «τρομάξω» κάποιους που το αντιμετωπίζουν ελαφρά την καρδία… Σας το λέω με κάθε εντιμότητα ότι δεν εύχομαι τέτοιο θάνατο ουτε στον χειρότερό μου εχθρό… Ποιος  από εσάς θέλει να πάρει τηλέφωνο στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση του αγαπημένου του και να του λένε στην ψύχρα οτι ακόμα και να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ δε θα προτιμήσουν τον μπαμπά σου γιατι ειναι 73 χρονών.. Και να σου λένε οτι εμεις θα του δίνουμε οξυγόνο, αλλα δε θα βγάλει τη νύχτα…», γράφει ο κ. Οικονομίδης.

Ο πατέρας του ήταν 73 ετών και είχε ιστορικό με νόσημα όπως είπε το οποίο δεν σχετίζεται με το αναπνευστικό. Πέντε μέρες μετά που διαγνώστηκε θετικός, ο 73χρονος κατέληξε στο Νοσοκομείο της Φλώρινας. Ο 73χρονος διαγνώστηκε την περασμένη Τρίτη, την Πέμπτη μπήκε Νοσοκομείο και την Κυριακή το απόγευμα κατέληξε.

«Είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά ήταν «στο πόδι»… Ο κοροναϊός τον ξεπάστρεψε μέσα σε 4 μέρες… Και πιστέψτε με, επειδή έχασα και την μητέρα μου πριν απο 1,5 χρόνο απο καρκίνο, ο covid ειναι χειροτερος…», αναφέρει.

Δείτε την ανάρτηση

«Τον πατέρα μου τον έβαλαν σε δυο σακούλες και σφράγισαν το φέρετρο.. Είδα την κηδεία μέσω viber», λέει ο κ.Οικονομίδης, μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ. «Λάμβανε κορτιζόνη, είχε αστάθεια και έπεσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο Νοσοκομείο για να μπορεί κάποιος να τον προσέχει. Λόγω της κατάστασης δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα του», προσθέτει.

«Το Σάββατο μας είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα βγάλει τη νύχτα. Μας είπαν ότι του παρέχουν ότι μπορούν στο μικρό νοσοκομείο της Φλώρινας με ό,τι μέσα έχουν. Μας είπαν ότι τα πράγματα με τις ΜΕΘ στην Ελλάδα ήταν τραγικά και δεν μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι για τον πατέρα μας», είπε  ο κ.Οικονομίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ