Καλιφόρνια : Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Καλιφόρνια : Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί και πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια μετά από επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματιών.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σημείο. Η αστυνομία του Σαν Χοσέ αναφέρει ότι οι μονάδες βρίσκονται στην εκκλησία Grace Baptist που βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Συνελήφθη ένας ύποπτος

Σε μήνυμα σε κοινωνικά δίκτυα, που αναρτήθηκε λίγο πριν τις 21:00 τοπική ώρα, το αστυνομικό τμήμα του Σαν Χοσέ ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή.

Περίπου μια ώρα αργότερα, ο δήμαρχος της πόλης Σαμ Λικάρντο έγραψε στο Twitter ότι η αστυνομία εντόπισε έναν ύποπτο και τον συνέλαβε.

«Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των δύο μελών της κοινότητάς μας που υπέκυψαν μετά από τραύματα με μαχαίρι στην επίθεση στην εκκλησία Grace Baptist Church» έγραψε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπάρχουν και «αρκετοί σοβαροί τραυματίες».

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες πάντως, την ώρα του συμβάντος δεν πραγματοποιούταν κάποια τελετή στην εκκλησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ