Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου στο lockdown

Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου στο lockdown

Παρατείνονται έως τις 7 Δεκεμβρίου τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Παρατείνονται έως τις 7 Δεκεμβρίου τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε ΄λόγω για ενδείξεις μείωσης των κρουσμάτων, μιλώντας για σταδιακή επάνοδο της κανονικότητας.

Χαρακτήρισε επιβεβλημένη την απόφαση της παράταση των μέτρων καθώς όπως είπε το επιδημιολογικό φορτίο είναι επιβαρυμένο σε κάποιες περιοχές, οι οποίες αποτελούν και πηγή ανησυχίας.

Τέτοιες περιοχές όπως είπε είναι η Θεσσαλονίηη, η Σέρρες, η Λάρισα, η Μαγνησία, η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Λέσβος.

Ειδικά για την πόλη της Πάτρας ενόψει της γιορτής του πολιούχου της πόλης, του Αγ. Ανδρέα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα με την οικογένειά τους.

Να μη γίνει μια μεγάλη υπερτοπική γιορτή λόγος υπερματάδοσης, είπε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση όπως είπε θα ανακοινώσει τα επόμενα μέτρα όταν θα έχει περισσότερα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας. Ο στόχος είναι ένας: Οι Ελληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ