Τουρκία : Οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας – Απειλεί με αντίποινα τις ΗΠΑ για τις κυρώσεις

Τουρκία : Οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας – Απειλεί με αντίποινα τις ΗΠΑ για τις κυρώσεις

Στην αντεπίθεση περνά η Τουρκία, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση κυρώσεων από τις ΗΠΑ για τους S-400. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την απόφαση και διαμηνύει ότι θα απαντήσει προβαίνοντας σε αντίποινα

Στην αντεπίθεση περνά η Τουρκία, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση κυρώσεων από τις ΗΠΑ για τους S-400. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την απόφαση και διαμηνύει ότι θα απαντήσει προβαίνοντας σε αντίποινα.

«H άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποδεχτούν την πρότασή μας για την επίλυση του ζητήματος μέσω διαλόγου και διπλωματίας με τρόπο που αξίζει σε δυο συμμάχους και καταφεύγουν σε μονομερείς ενέργειες, είναι μια πράξη που στερείται κάθε είδους λογικής» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εναντίον αυτής της απόφασης» συμπληρώνει η ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως η εν λόγω πράξη θα έχει αναπόφευκτα αρνητικές συνέπειες για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Η Τουρκία υπογραμμίζει πως θα απαντήσει ανάλογα, όπως και όποτε κρίνει σκόπιμο. «Η Τουρκία δεν θα διστάσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θεωρεί αυτή την την περίοδο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ