«Ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση στην Κεντροαριστερά

«Ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση στην Κεντροαριστερά

Προβάδισμα για την Φώφη Γεννηματά στην κούρσα εκλογής προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, με τρεις υποψηφίους να διεκδικούν τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στο β' γύρο των εκλογών

Ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έχει πάρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπως δείχνει έρευνα της Prorata που δημοσιεύει η «Εφ.Συν.».

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εννέα διεκδικητών της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ ακολουθούν τρεις υποψήφιοι με οριακές διαφορές: οι Νίκος Ανδρουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 11%, ελάχιστα πίσω του με 10,5% ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%.

Πιο πίσω βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης με 6%, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι ακόμα αρκετά υψηλό, φτάνοντας στο 33%, με τους υποψηφίους να επιθυμούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του όσο πλησιάζουν στην τελική ευθεία της διαδικασίας.

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ