Δεν έχουν τέλος τα «κορονο-πάρτι» εν μέσω lockdown

Δεν έχουν τέλος τα «κορονο-πάρτι» εν μέσω lockdown

Στέλνουν μήνυμα στους καλεσμένους μισή ώρα πριν το πάρτι

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Την ώρα που κοροναϊός χτυπάει ανελέητα όλες τις περιοχές της χώρας, σκορπίζοντας κρούσματα και νεκρούς, και η κυβέρνηση μαζί με τους ειδικούς, ζητούν ευλαβική τήρηση των μέτρων ενόψει και των γιορτών, προειδοποιώντας ότι η στάση μας θα καθορίσει αν θα ληφθούν ακόμη σκληρότερα μέτρα, κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό, συμμετέχοντας σε κορονο-πάρτι, που «στήνονται» σε σπίτια.

Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, κι ενώ έχει ανακοινωθεί ότι ακόμη και στα εορταστικά τραπέζια, θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο 9 ατόμων από το πολύ δύο οικογένειες, σχεδόν καθημερινά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, εικόνες από πάρτι, με παρέες, που γλεντούν, χορεύουν και… αψηφούν τον κοροναϊό, αφού οι συμμετέχοντες, ούτε μάσκες φορούν, ούτε αποστάσεις κρατούν και γενικώς δεν τηρούν κάποιο μέτρο προστασίας από τον κοροναϊό.

Τελευταία έχει κυκλοφορήσει η είδηση για πάρτι που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία της Αττικής, με τη συμμετοχή δεκάδων νεαρών – ανάμεσα σε αυτούς και παίκτρια σε γνωστό reality. Το πάρτι, μάλιστα, φέρεται να έγινε, τις νυχτερινές ώρες, με τους παρευρισκόμενους να αγνοούν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ ως τις 5 το πρωί.

Δεν βάζουν μυαλό – 20 αιτήματα για πάρτι σε ένα μόνο γραφείο

Πάρτι έγιναν και προετοιμάζονται από τώρα για το Πάσχα στη Μύκονο, ενώ και στην Κρήτη αστυνομικοί διέλυσαν πάρτι γάμου σε τοπικό καφενείο σε χωριό, με τα πρόστιμα να βεβαιώνονται σε όλους τους παρευρισκόμενους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αίσθηση προκάλεσε ότι η νύφη είναι αστυνομικός.

Αποκαλυπτικό εξάλλου είναι ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Live News, στην οποία, ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, διοργανωτής εκδηλώσεων, ανέφερεμόνο στο γραφείο του μέσα σε δύο μήνες έγιναν 20 αιτήματα για πάρτι. 15 στην Ελλάδα και πέντε στο εξωτερικό.

Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Μύκονο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Αυτές είναι μερικές από τις περιοχές που οι ενδιαφερόμενοι ήθελαν να το γλεντήσουν. Όλες οι συνομιλίες μάλιστα γίνονται μόνο τηλεφωνικά κανένα αίτημα ή διευκρίνιση δεν ζητείται μέσω e-mail.

«Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Δεκέμβρη είχαμε αιτήματα για εκδηλώσεις, είτε αυτά ήταν για γιορτές όπως του Αγίου Νικολάου, είτε ήταν για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς».

Οι διοργανωτές ενδιαφέρονται για πλήρη πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα έχουν DJ, φωτισμούς, ακόμα και ζωντανές μουσικές μπάντες ενώ το κόστος δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα.

Στέλνουν μήνυμα στους καλεσμένους μισή ώρα πριν το πάρτι

«Σε μία βίλα στο Πόρτο Χέλι. Συγκεκριμένα στο τελευταίο αίτημα που ήταν στις 18 του μήνα. Μας ζήτησαν μπάντα, μας ζήτησαν DJ, φωτισμούς, πυροτεχνήματα κλπ. Το συνολικό κόστος περίπου ήταν 10.000 ευρώ», είπε ο κ. Εμμανουηλίδης και πρόσθεσε:

«Θεσσαλονίκη είχαμε ένα αίτημα. Για έναν βιομηχανικό χώρο. Από ό,τι κατάλαβα ήταν αποθήκη. Δεν μας είπαν ακριβώς σε ποιο χώρο θα γίνει. Μας είπαν ότι θα είναι βιομηχανικός ο χώρος και μας είπαν θα είναι πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι θα λάβουν μήνυμα μισή ώρα πριν για το ποια είναι η τοποθεσία. Κι εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι θα έχουμε θέμα. Θα είναι δηλαδή τουλάχιστον 200 με 300 άτομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ