Κορωνοϊός : Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη διασπορά στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός : Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη διασπορά στη Θεσσαλονίκη

Η έρευνα παραγγέλθηκε στα τέλη Νοεμβρίου όταν ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Νικ. Καπραβέλος έδειξε ως υπεύθυνους μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων, για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν νωρίτερα μέτρα στη Θεσσαλονίκη.

Eισαγγελική έρευνα για να εξεταστεί τι ακριβώς συνέβη στη Θεσσαλονίκη και η πανδημία στην πόλη έλαβε μεγάλες διαστάσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Νίκου Καπραβέλου, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Η έρευνα παραγγέλθηκε στα τέλη Νοεμβρίου όταν έγιναν οι δηλώσεις του γιατρού ο οποίος υπέδειξε ως υπεύθυνα τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν νωρίτερα μέτρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε να εξεταστεί τι συνέβη, ποια μέτρα και πότε έπρεπε να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη, αλλά και ποιοί ευθύνονται για την εκρηκτική διάσταση που έλαβε η διασπορά του κοροναϊού στην πόλη.

Η εισαγγελική έρευνα μετά την κατάθεση Καπραβέλου στον πταισματοδίκη Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε για να διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Αθήνας, λόγω αρμοδιότητας, καθώς η έδρα της επιτροπής βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ