Πώς η CIA υποχρεώθηκε να αποκαλύψει αναφορές για UFO

Πώς η CIA υποχρεώθηκε να αποκαλύψει αναφορές για UFO

Επίμονος ερευνητές ανάγκασε την υπηρεσία να αποκαλύψει χιλιάδες έγγραφα.

Αν πιστεύετε ότι η Γη δέχεται επισκέψεις από άλλους κόσμους, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τα πειστήρια στον υπολογιστή σας.

Ο Τζον Γκρίνουαλντ, ερευνητής που μελετά τα ATIA εδώ και δεκαετίες, κατάφερε να αποσπάσει αναφορές της CIA που έμεναν κρυφές επί δεκαετίες. Όλο το υλικό είναι τώρα διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο Black Vault που δημιούργησε ο ίδιος.

Ο Γκρίνουαλντ δήλωσε στο Motherboard ότι χρειάστηκε να υποβάλει χιλιάδες αιτήματα για δημοσιοποίηση εγγράφων βάσει του αμερικανικού νόμου για τη διαφάνεια στο Δημόσιο. Έπειτα από χρόνια προσπαθειών, παρέλαβε από τη CIA ένα χαρτοκιβώτιο με χιλιάδες σελίδες, τις οποίες χρειάστηκε να ψηφιοποιήσει μία προς μία.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, χιλιάδες «ανήσυχα μυαλά» έσπευσαν να κατεβάσουν τα αρχεία του Black Vault, ορισμένα από τα οποία χρονολογούνται τη δεκαετία του 1980. Το αρχείο περιέχει πολυάριθμες αναφορές για «Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα», όπως προτιμά να τα ονομάζει η κυβέρνηση.

Από έναν Βόσνιο φυγά που υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους, μέχρι μια σειρά μυστηριωδών εκρήξεων σε μια μικρή ρωσική πόλη, το αρχείο βρίθει από συναρπαστικές, αλλά συχνά ύποπτες ιστορίες.

Για τον ίδιο τον Γκρίνουαλντ, η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση αφορά έναν πρώην υποδιευθυντή Επιστήμης Και Τεχνολογίας στον οποίο παραδόθηκαν πειστήρια για ένα UFO τη δεκαετία του 1970.

«Είναι απλό και σαφές: ο κόσμος έχει δικαίωμα να μάθει!» επιμένει ο ερευνητής, ο οποίος άρχισε να διερευνά τα ΑΤΙΑ σε ηλικία 15 ετών.

«Γνώριζα από τότε ότι κάτι κρυβόταν σε αυτή την υπόθεση […] Λόγω των πειστηρίων που έλαβα κατευθείαν από τη CIA. Και την NSA. Και την Πολεμική Αεροπορία» διαβεβαιώνει ο Γκρίνουαλντ.

«Νιώθω ότι επιτέλους πετυχαίνω αυτό που ξεκίνησα να κάνω. Να προσφέρω εύκολη πρόσβαση σε σημαντικό υλικό, ώστε να μπορεί ο κόσμος να διαμορφώσει μόνος του γνώμη για το τι συμβαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ