Κορωνοϊός : Το αλαλούμ με τα εμβόλια φέρνει τα πάνω – κάτω στον σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας

Κορωνοϊός : Το αλαλούμ με τα εμβόλια φέρνει τα πάνω – κάτω στον σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας

Αλλαγές στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, φέρνει η καθυστέρηση στην παράδοση των εμβολίων, η οποία έχει οδηγήσει σε έναν πόλεμο ανάμεσα στην ΕΕ και τις φαρμακευτικές εταιρείες

Αλλαγές στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, φέρνει η καθυστέρηση στην παράδοση των εμβολίων, η οποία έχει οδηγήσει σε έναν πόλεμο ανάμεσα στην ΕΕ και τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Έως τώρα το σχέδιο της κυβέρνησης ήταν να πηγαίνουν παράλληλα οι εμβολιασμοί και το άνοιγμα της οικονομίας.

Ωστόσο πλέον ο κυβερνητικός σχεδιασμός πρέπει να αναπροσαρμοστεί αφού ο ένας δρόμος, αυτός των εμβολιασμών είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι τόσο ταχύς και μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, το χρονοδιάγραμμα πηγαίνει όλο και πιο πίσω.

Έτσι, σύμφωνα με το MEGA, το πλάνο μπαίνει σε νέα δεδομένα. Όλα αναμένεται να κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με… τουριστική περίοδο να βρίσκεται στο τέλος του τούνελ, αφού εκεί η ελληνική οικονομία στηρίζει πολλά.

Εκεί λοιπόν αναμένεται να υπάρξει ένας διαφορετικό κυβερνητικός σχεδιασμός, για το πως θα μπορέσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή τουριστική χρονιά, εφόσον δεν έχει εμβολιαστεί ικανοποιητικός αριθμός ανθρώπων τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο υπόλοιπο πλανήτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ