Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πειραιάς Νικητής»: «Τεράστια δικαίωση για τον κ. Μαρινάκη, απέναντι σε ανηλεή πόλεμο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» σχετικά με την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Πειραιάς Νικητής»: «Τεράστια δικαίωση για τον κ. Μαρινάκη, απέναντι σε ανηλεή πόλεμο» | to10.gr

Ανακοίνωση για τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου και την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» κάνοντας λόγο για σκευωρία που κατέπεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ο συνδυασμός ανακοίνωσε πως αισθάνεται δικαιωμένος που ο κ. Μαρινάκης συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ενορχηστρωμένη σκευωρία που είχε στηθεί τα τελευταία περίπου 7 χρόνια με μοναδικό στόχο να πλήξει τον ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis, επιτέλους κατέπεσε.

Η χθεσινή εμφατική ομόφωνη οριστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος όλο αυτό το μεγάλο διάστημα δέχθηκε ανηλεή πόλεμο με κάθε είδους μεθοδεύσεις, με ψέματα και τόνους λάσπης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο ίδιος, έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένοντας την τελική της απόφαση, όχι μόνο παρέμενε πάντα όρθιος, αλλά συνέχιζε να επιτυγχάνει σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» αισθάνεται δικαιωμένος από την πανηγυρική αθώωση του κ. Μαρινάκη και για το γεγονός ότι οι προσπάθειές όλων όσοι επιχείρησαν να τον στοχοποιήσουν, έπεσαν στο κενό. Επίσης εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την ενορχηστρωμένη προσπάθεια δεν θα έχουν καν την αξιοπρέπεια να ζητήσουν συγγνώμη.

Είμαστε υπερήφανοι που ο κ. Μαρινάκης συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με τον ίδιο δυναμισμό και το ίδιο πάθος την προσπάθεια μας, για να γίνει ο Πειραιάς, μια πόλη-νικητής»!

#Πειραιάς_Νικητής

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από