Ανοίγει ο φάκελος της φρικτής δολοφονίας 12χρονης στον Πειραιά – Τι λέει από τις φυλακές μάρτυρας – «κλειδί»

Ανοίγει ο φάκελος της φρικτής δολοφονίας 12χρονης στον Πειραιά – Τι λέει από τις φυλακές μάρτυρας – «κλειδί»

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε τον Σεπτέμβρη του 2011 τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι, ένα πρωινό του στο σπίτι της.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε τον Σεπτέμβρη του 2011 τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι, ένα πρωινό του στο σπίτι της.

Κάποιος φαίνεται ότι επιχείρησε να τη βιάσει και όταν η μικρή ξέφυγε, την περιέλουσε με νέφτι και πέταξε πάνω της αναμμένο αναπτήρα. Φλεγόμενο το παιδί κατέβηκε τις σκάλες του σπιτιού κι εκεί κατέρρευσε. Κάηκε ζωντανή.

Η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε μέσα από τις φυλακές με τον άνδρα που κατηγορείται για βαριά αδικήματα σε βάρος άλλου ανήλικου κοριτσιού.

Πρόκειται για έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην υπόθεση της 12χρονης, ο οποίος έμενε δίπλα από το σπίτι της και ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού τον αναγνώρισε όταν είδε τη φωτογραφία του, που δημοσιεύτηκε στον τύπο με σχετική εισαγγελική διάταξη.

«Δεν είχα ποτέ καμένα τα χέρια μου. Εγώ την ώρα που έγινε το συμβάν κοιμόμουν και με φώναξε ο γείτονας που την έσβησε με το λάστιχο. Φορούσε μόνο το εσώρουχό της. Εγώ δεν είχα νέφτι στο σπίτι όπως είπαν. Δεν ξέρω ποιος το έκανε…» ισχυρίστηκε ο μάρτυρας.

Για το βιασμό του άλλου παιδιού που κατηγορείται σήμερα, αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή. Υποστηρίζει ότι «δεν είχε ακουμπήσει ούτε τρίχα» από την κόρη της συντρόφου του.

Το χρονικό της φρικτής υπόθεσης

Ήταν το πρωινό της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2011, όταν οι γονείς της Ζενέιντα Σελιμάι από την Αλβανία, έφυγαν από το σπίτι τους στην οδό Καλλικρατίδα για να πάνε στη δουλειά τους. Ο παππούς συνόδεψε το μικρότερο αγοράκι της οικογένειας στο σχολείο και η 12χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι.

Φαίνεται πως ο δράστης εισέβαλλε στο διαμέρισμα και επιχείρησε να βιάσει την άτυχη μικρή. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του και γυμνή από τη μέση και πάνω άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Ο δράστης της έβαλε φωτιά και το παιδί κάηκε ζωντανό. Λίγες μέρες μετά υπέκυψε στα καθολικά εγκαύματά της.

Τις πρώτες ημέρες του συμβάντος, οι Αρχές έκαναν λόγο για αυτοχειρία. Μετά «είδαν» τη δολοφονία του παιδιού και κατηγόρησαν γι΄αυτή τον παππού του. Στην πορεία τον απήλλαξαν.

Γείτονας και μάρτυρας του ολοκαυτώματος ήταν ο άνδρας που οι Αρχές δημοσιοποίησαν τον Δεκέμβριο τη φωτογραφία του με την κατηγορία του βιασμού ενός μικρού κοριτσιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ