Aποκάλυψη : Νέα μαρτυρία για την επίθεση στο Μετρό με τους δύο ανήλικους

Aποκάλυψη : Νέα μαρτυρία για την επίθεση στο Μετρό με τους δύο ανήλικους

Κατάθεση γυναίκας που δήλωσε ότι ήταν επιβάτης του συρμού και είδε το επεισόδιο μεταξύ του ελεγκτή και των δύο ανηλίκων

Μία νέα μάρτυρας που υποστήριξε ότι βρισκόταν στο ίδιο βαγόνι του συρμού του Μετρό με εκείνο των δύο δραστών και του θύματος φέρεται να εισφέρει – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – ορισμένες νέες παραμέτρους στη δικαστική έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό πριν από 20 ημέρες του υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ στον σταθμό της Ομόνοιας.

«Είδε ακριβώς τι συνέβη»

Η μάρτυρας εμφανίσθηκε αυτοβούλως και κατέθεσε στους δικαστικούς λειτουργούς, προ μερικών ημερών, υποστηρίζοντας ότι καθόταν δίπλα από τον ελεγκτή κι «είδε ακριβώς τι συνέβη».

Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι «ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ είχε προχωρήσει (σ.σ. μετά την αρχική επίπληξη στους δύο ανηλίκους 15-17 ετών, διότι δεν φορούσαν μάσκα και την άρνησή τους να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα) σε ορισμένα «ειρωνικά» κι «υποτιμητικά» σχόλια σε βάρος τους.


Ακόμη, φέρεται να έχει περιγράψει μία μορφή κτυπήματος του ελεγκτή στους δύο ανήλικους επιβάτες, για το οποίο έχουν μιλήσει και οι δύο δράστες.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η μάρτυρας έχει ισχυρισθεί στην κατάθεσή της ότι αμέσως μόλις σταμάτησε ο συρμός στον σταθμό Ομονοίας κατευθύνθηκε στην έξοδο και αναζήτησε αστυνομικό για να τον ενημερώσει για το περιστατικό του αναφερόμενου «κτυπήματος» σε βάρος των δύο ανηλίκων. Χωρίς να φέρεται να γνωρίζει τότε ότι οι δύο δράστες στη συνέχεια ξυλοκόπησαν άγρια -όπως αναδεικνύεται κι από τα σχετικά βίντεο – τον σταθμάρχη στην πλατφόρμα του σταθμού όταν ήταν πλέον άδεια από κόσμο.

Ζητούμενο ασφαλώς είναι να διευκρινισθεί και να επιβεβαιωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν πράγματι επιβάτης του εν λόγω συρμού και βρισκόταν στο σημείο στο οποίο λέει στην κατάθεση της.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο από τις κάμερες του μετρό το οποίο έχει ήδη δημοσιοποιηθεί απεικονίζεται μαζί με τον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ και τους δύο νεαρούς να εξέρχονται δύο γυναίκες –κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις- χωρίς να παρακολουθούν την συνέχεια του συμβάντος .

Αναζητούνται κι άλλοι μάρτυρες

Οι δύο αυτές γυναίκες κινούνται με αργό βηματισμό προς τις εξόδους. Παράλληλα, εκτιμάται ότι στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας θα αναζητηθούν κι άλλοι επιβάτες του συρμού που ήαν παρόντες στις αντεγκλήσεις και στα περίπου 35 κτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα και στο πρόσωπο ο κρατικός υπάλληλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ