«Με έσπρωξε, τρόμαξα, τον πυροβόλησα»: Η κατάθεση των οπαδών στη Θεσσαλονίκη

«Με έσπρωξε, τρόμαξα, τον πυροβόλησα»: Η κατάθεση των οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους οι δύο οπαδοί που είχαν συλληφθεί για την εμπλοκή τους σε οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έπεσαν πυροβολισμοί.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 28 ετών, που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές ως οι δράστες να εμπλέκονται στο οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Ιανουαρίου.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής τους δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση εισόδου σε όλους αγωνιστικούς τους χώρους. Στον νεαρό που φέρεται να τράβηξε το όπλο επιβλήθηκε και εγγύηση 3.000 ευρώ.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους αφορούν στο κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς επίσης και την οπλοφορία και οπλοχρησία για τον νεαρό που έβγαλε το όπλο.

Ο νεαρός που κατηγορείται ότι τράβηξε το όπλο κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι πυροβολισμοί ήταν λάθος κίνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας πως κατά τη διάρκεια του καβγά κάποιος τον έσπρωξε, τρόμαξε κι έτσι πυροβόλησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ