Σοκ στα Βόρεια Προάστια : Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από ασυγκράτητη 32χρονη φιλόλογο (vid)

Σοκ στα Βόρεια Προάστια : Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από ασυγκράτητη 32χρονη φιλόλογο (vid)

Κλείδωνε την πόρτα η φιλόλογος όταν έκανε ιδιαίτερα και...

Σοκ στα Βόρεια Προάστια: Πριν κοπάσει ο ντόρος από την υπόθεση της 35χρονης εκπαιδευτικού που κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 13χρονου μαθητή της, μία νέα αποπλάνηση έρχεται στο προσκήνιο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πρόκειται για μία 32χρονη φιλόλογο, η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε, είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές με έναν ανήλικο στα βόρεια προάστια.

Αποπλάνηση ανήλικου στα Βόρεια Προάστια – Οι υποψίες της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε προσληφθεί από την οικογένεια, προκειμένου να βοηθήσει το νεαρό στην έκθεση, με τα μαθήματα να γίνονται στην σοφίτα του σπιτιού όπου ήταν και το δωμάτιό του.

Αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν το γεγονός πως η 32χρονη κλείδωνε την πόρτα όταν έμπαιναν στο δωμάτιο για το μάθημα. Όσες φορές προσπάθησε με κάποιο τρόπο να δει τι γίνεται μέσα, δεν τα κατάφερε και έτσι προσέλαβε τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσουκάλη.

Όπως αποδείχθηκε είχαν ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο πατέρας και να πάει μαζί με τον κ. Τσουκάλη για να τον συναντήσουν και να τελειώσει εκεί το θέμα, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στην δικαιοσύνη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ