Σκύλος «ραγίζει» τις καρδιές των περαστικών με αυτό που κάνει έξω από το νοσοκομείο (vid)

Σκύλος «ραγίζει» τις καρδιές των περαστικών με αυτό που κάνει έξω από το νοσοκομείο (vid)

Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει

Οι σκύλοι είναι αρκετά ταπεινά και πιστά κατοικίδια και το δείχνουν συνεχώς μέσα από τις πράξεις τους αλλά και την αγάπη τους με αποτέλεσμα να μην τα περιμένει κανείς.

Ενώ άλλες φορές μπορούν να γίνουν άτακτοι όπως ένας σκύλος που εισέβαλε σε γήπεδο και «έκλεψε» το παπούτσι των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα ένας σκύλος περίμενε αρκετές μέρες το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν με αποτέλεσμα να συγκινήσει τους περαστικούς γύρω του.

Συγκίνησε αυτός ο σκύλος.

Σκύλος: Η συγκινητική κίνηση του

Ειδικότερα ένα πραγματικά πιστό σκυλάκι πέρασε ολόκληρες ημέρες περιμένοντας έξω από τουρκικό νοσοκομείο. Εντός του, νοσηλευόταν ο ιδιοκτήτης του.

Η «Μποντσούκ», όπως είναι το όνομα του σκύλου (σημαίνει «χάντρα»), ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον άρρωστο ιδιοκτήτη του, Κελάμ Σεντούρκ σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας στις 14 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, επισκεπτόταν καθημερινά το νοσοκομείο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.

Η κόρη του Σεντούρκ, η Αϊνούρ Εγκελί, δήλωσε ότι έπαιρνε τη Μποντσούκ πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη αμέσως το έσκαγε για να φτάσει και πάλι στο νοσοκομείο.

Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου, ο Μοχάμεντ Ακντενίζ, δήλωσε στο DHA: «Έρχεται κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περιμένει μέχρι τη δύση. Δεν μπαίνει μέσα». «Όταν η πόρτα ανοίγει, βάζει το κεφαλάκι της και κοιτάζει».

Την Τετάρτη, η Μποντσούκ ξανάσμιξε επιτέλους με τον Σεντούρκ, όταν εκείνος βγήκε στο προαύλιο με το αναπηρικό του αμαξίδιο. «Είναι πολύ δεμένη με μένα. Κι εμένα μου λείπει, διαρκώς», δήλωσε στο DHA. Ο Σεντούρκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη και πλέον είναι στο σπίτι του μαζί με την όμορφη Μποντσούκ, αναφέρει ο Guardian.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ