Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ποιος φταίει τώρα που έλειπε ο Μάνταλος;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Χτύπησε» με νέα «προφητεία» ο Μπιλ Γκέιτς : Έρχονται δύο μεγάλες καταστροφές (vid)

Με μια νέα «προφητεία» μετά εκείνη του 2015, όταν είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα μιας μεγάλης πανδημίας, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Μπιλ Γκέιτς, προχώρησε σε ακόμη μια.

«Χτύπησε» με νέα «προφητεία» ο Μπιλ Γκέιτς : Έρχονται δύο μεγάλες καταστροφές (vid) | to10.gr

Με μια νέα «προφητεία» μετά εκείνη του 2015, όταν είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα μιας μεγάλης πανδημίας, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Μπιλ Γκέιτς, προχώρησε σε ακόμη μια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του Derek Muller, στο κανάλι του YouTube «Veritasium», ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι δεν νιώθει καθόλου καλά για την «προφητεία» του το 2015, που επαληθεύτηκε και υπογράμμισε ότι δύο είναι οι μεγαλύτερες απειλές για την ανθρωπότητα στο επόμενο διάστημα: «Η πρώτη είναι η κλιματική αλλαγή. Για κάθε χρόνο, οι θάνατοι από τη συγκεκριμένη αιτία θα ξεπερνούν ακόμη και τον φόρο σε ζωές που έχουμε πληρώσει από την πανδημία του κορωνοϊού» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη δεύτερη είπε, είναι μια απειλή για την οποία οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν ή φοβούνται να μιλούν: «Πρόκειται για την βιο-τρομοκρατία. Κάποιος ο οποίος θέλει να προκαλέσει ζημιά δημιουργεί έναν ιό και, στην περίπτωση που αυτό συμβεί, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από μια πανδημία που δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο, όπως η σημερινή».

Μάλιστα ο Γκέιτς απάντησε αρνητικά στο κατά πόσο οι άνθρωποι θα μπορούν να σταματήσουν μια επόμενη πανδημία: «Όχι. Θα υπάρξουν περισσότερες πανδημίες στο μέλλον», ενώ μίλησε για τα την παραπληροφόρηση και τα εμβόλια.

Πηγή: metrosport.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από