Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Μπόλονι είχε αμάξι να φύγει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Εβρος : Πέταξε Σκρατς 10.000 ευρώ νομίζοντας ότι δεν κερδίζει – Πιο συναρπαστική η συνέχεια

Πελάτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο πέταξε Σκρατς 10.000 ευρώ στον κουβά αφού πίστεψε ότι δεν είχε κερδίσει. Ο λόγος; Το είχε ξύσει σε λάθος σημείο. Η συνέχεια, ωστόσο, είναι πολύ πιο συναρπαστική και βαθύτατα ανθρώπινη...

Εβρος : Πέταξε Σκρατς 10.000 ευρώ νομίζοντας ότι δεν κερδίζει – Πιο συναρπαστική η συνέχεια | to10.gr

Πελάτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο πέταξε Σκρατς 10.000 ευρώ στον κουβά αφού πίστεψε ότι δεν είχε κερδίσει. Ο λόγος; Το είχε ξύσει σε λάθος σημείο. Η συνέχεια, ωστόσο, είναι πολύ πιο συναρπαστική και βαθύτατα ανθρώπινη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βρήκε άλλος…

Οπως μεταδίδει το evros-news.gr, το «άχρηστο» Σκρατς εντόπισε στο σημείο που ήταν πεταμένο άλλος πελάτης του πρακτορείου, ο οποίος το παρέδωσε αμέσως στον ιδιοκτήτη και αυτός, όταν το τοποθέτησε στο ειδικό μηχάνημα, διαπίστωσε ότι κερδίζει 10.000 ευρώ.

Από τις κάμερες που υπάρχουν στο κατάστημά του εντόπισε τον τυχερό, τον ειδοποίησε και του το παρέδωσε για να το εξαργυρώσει στην τράπεζα.

Το περιστατικό γνωστοποίησε, μάλιστα, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, επισημαίνοντας ότι τόσο ο πελάτης που βρήκε το συγκεκριμένο Σκρατς όσο και ο ίδιος, ούτε στιγμή δεν σκέφθηκαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους το κερδισμένο δελτίο και να εισπράξουν τα 10.000 ευρώ.

Οπως έγραψε, αναρτώντας και φωτογραφία του Σκρατς που κερδίζει το σημαντικό ποσό:

«Φιλότιμος και τίμιος…»

«Η πρόσφατη μεγάλη μας επιτυχία..!! 10.000€ έδωσε αυτό το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ σε έναν ακόμη πιο τυχερό πελάτη μας και το λέω αυτό διότι αν δε το μάθατε οι περισσότεροι αυτό το “λαχείο” βρέθηκε στο κουβά του πρακτορείου μας όπου ένας άλλος φιλότιμος και τίμιος πελάτης μας το έφερε.

»Εμείς βλέποντας ότι όντως κερδίζει κοιτάξαμε τις κάμερες και το δώσαμε σε αυτόν που ανήκε εξ αρχής..!! Προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ούτε του πελάτη που το βρήκε αλλά φυσικά ούτε από εμένα τον ίδιο να το κρατήσω στη κατοχή μου..!!

»Μια μεγάλη επιτυχία λοιπόν που σίγουρα για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα..!!».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από